Ryhmä aikataulu

Group Schedule

Talvi Jakso

Winter Program

2.1.-26.2.2023

(Studio suljettu/Ei tunteja 30.12.2022-4.1.2023. sekä 21.-24.2.2022)

Lyhyt tuntiseloste alempana.

Tunnin alkavat to 5.1. HUOM osa tunneista alkaa vasta ma 9.1.2023. Kurssit myynnissä kurssin ensimmäiseen tuntiin asti jonka jälkeen paikkoja täydennetään kerta- /sarjakorttilaisille sekä joogapassilaisille. Muista hyödyntää työnantajan tarjoama liikuntaetu.

Ilmoittaudu kurssille verkkokaupan kautta.

Voit myös osallistua tunneille kerta-/sarjakorttilaisena tai joogapassilla, ilmoittaudu tunneille viimeistään 2h ennen tunnin alkua ellei toisin mainita. Kaikki kortit myynnissä verkkokaupasta, vaihtoehtoisesti voit ostaa sarjakortin studiolta.

# -merkityt tunnit vaaditaan ennakkoilmoittautumisia viimeistään 2h ennen tunnin alkua lähettämällä viestiä.

Joogapassilainen, Kerta- ja sarjakorttilainen: Liity whatsapp ryhmään lähettämällä viestiä niin pysyt ajantasalla kaikista tunneista sekä voit ilmoittautua tunneille ryhmän kautta.

Talvi jakson lukkaria päivitetty 14.1.2023

Tuntikuvaukset

Kevät Jakso

Spring Program

27.2.-30.4.2023

(Studio suljettu/Ei tunteja 7.-10.4. ja 29.-30.4.)

Lyhyt tuntiseloste alempana.

Kurssit myynnissä kurssin ensimmäiseen tuntiin asti jonka jälkeen paikkoja täydennetään kerta- /sarjakorttilaisille sekä joogapassilaisille. Muista hyödyntää työnantajan tarjoama liikuntaetu.

Ilmoittaudu kurssille verkkokaupan kautta.

Voit myös osallistua tunneille kerta-/sarjakorttilaisena tai joogapassilla, ilmoittaudu tunneille viimeistään 2h ennen tunnin alkua ellei toisin mainita. Kaikki kortit myynnissä verkkokaupasta, vaihtoehtoisesti voit ostaa sarjakortin studiolta.

# -merkityt tunnit vaaditaan ennakkoilmoittautumisia viimeistään 2h ennen tunnin alkua lähettämällä viestiä. Päivitetään kurssin alkaessa.

Joogapassilainen, Kerta- ja sarjakorttilainen: Liity whatsapp ryhmään lähettämällä viestiä niin pysyt ajantasalla kaikista tunneista sekä voit ilmoittautua tunneille ryhmän kautta.

Talvi jakson lukkaria päivitetty 14.1.2023

Feminine Yin jooga

Feminine Yin® on naiseutta eheyttävä yin jooga-harjoitus, jonka asennot avaavat ja hoitavat mm. lantion sekä rintakehän aluetta, tukevat hormonitoimintaa, vastustuskykyä ja aineenvaihduntaa. Harjoituksen aikana ohjaaja kiertää käsittelemässä muutamia naisen hyvinvoinnille tärkeimpiä akupisteitä, joilla voidaan tukea asentojen vaikutuksia. Acupistepainannan hyödyt voi auttaa mm. unettomuuteen, kivunlievitykseen (kuten pääsäryt, lihaskivut yms.), ahdistuneisuuden ja stressin lievitykseen, pahoinvointiin.

Tunti soveltuu myös miehille vaikka on "feminine" tunti. Tunteja tarjolla myös vain naisille.

Kehonhuolto / Mielenrauhaa ja kehonhuoltoa teineille

Kehonhuolto tunti on rauhallinen, funktionaalinen, meditatiivinen ja lempeä lattiaharjoitus, jossa asennoissa viipyillään 3-5 minuuttin. Tunnin lopussa pitkä syvärentous.

Teinien ryhmässä lisäksi akupunktiopainantaa (lue lisää Feminine Yin tuntikuvauksesta). Acupistepainannan hyödyt voi auttaa mm. unettomuuteen, kivunlievitykseen (kuten pääsäryt, lihaskivut yms.), ahdistuneisuuden ja stressin lievitykseen, pahoinvointiin.

Lasten jooga / Perhejoogaa *tauolla*

Lasten joogassa opettelemme omalla joogamatolla rauhassa olemista ja keskittymistä oman kehon toimintaan. Tarinalliset joogatuokiot vievät seikkailuille sademetsään tai savanneille unohtamatta suomalaisia kotometsiä.
Perhejoogassa teemme yhdessä joogaa, riippuen lasten iästä leikkimielisempää joogaa nuoremmille lapsille. Vanhempi voi osallistua tunneille yhden lapsen kanssa
(toinen lapsi 5€/lapsi/kerta). Perhejooga ryhmät 6 aikuista + heidän lapset.

Integral/Lempeä Hatha jooga

Teemme tunnin aikana lempeitä asana liikkeitä ja venyttelyjä, pranayamahengitysharjoituksia ja meditaation. Tunnin lopussa pitkä tai lyhyt loppurentoutus.

Integral joogassa mukana mantralaulantaa, pidempiä meditaatioita sekä hengitysharjoituksia.

Vanhempi - Vauva jooga

Joogataan yhdessä vauvan kanssa. Vauvat voivat tulla moniin jooga-asanoihin mukaan tai vauva voi olla viltillä vieressä.

Kaikki alle vuoden ikäiset vauvat voivat osallistua tunnille oman vanhemman tai muun aikuisen seurassa.

Yin jooga

Yin-jooga on rauhallinen, funktionaalinen, meditatiivinen ja lempeä lattiaharjoitus, jossa asanoissa viipyillään 3-5 minuuttin. Se kohdistuu niveliin, nikamiin, luihin, sidekudoksiin ja faskioihin. Yin on täysin funktionaalinen harjoitus, joka kohdistuu aina valittuun kehonosaan tai -alueeseen aktivoiden ja moblisoiden sitä. Tunnin lopussa pitkä tai lyhyt loppurentoutus.

Hiljaisuus kävely *tauolla*

"Hiljaiset kävelylenkit perustivat alun perin ihmiset, jotka rakastivat kävelyä ja nauttivat siitä ryhmän seurassa, mutta halusivat mahdollisuuden kävellä ilman juttelemista. Ihmisillä on erilaisia ​​syitä olla hiljaa – toiset haluavat meditoida, toiset haluavat pohtia luontoa tai havaita enemmän maisemaa, jossa he kävelevät, toiset pitävät ajatusten pohdiskelun ajasta ja toiset haluavat vain "antaa mielen sulkeutua/harhailla".

Tulevat jaksot

Talvi 2.1.-26.2.2023 (8 viikkoa, Talviloma 21.-26.2.)

Kevät 27.2.-30.4.2023 (9 viikkoa) Lukkari julkaistaan viimeistään 30.1.

Kesän jakso 1.5.-18.6.2023 (8 viikkoa)

Myöhäis-Kesän jakso 19.6.-6.8.2023 (7 viikkoa)

Alku Syksy 7.8.-15.10. (10 viikkoa)

Myöhäis-Sykyn jakso 23.10.-24.12. (9 viikkoa)

Jaksot julkaistaan aina viimeistään 4 viikkoa ennen kyseisen jakson alkua.

Are you a service provider and would like to offer your lessons/workshops or treatments at our studio?

Please contact us.


Oletko sinä palveluntarjoaja ja voisit tulla pitämään omia tunteja/kursseja tai hoitoja?

Otathan siinä tapauksessa yhteyttä.