Ryhmä aikataulu

Group Schedule

Talvi Jakso

Winter Program

2.1.-26.2.2023

(Studio suljettu/Ei tunteja 22.12.2022-4.1.2023. sekä 21.-24.2.2022)

Lyhyt tuntiseloste alempana.

HUOM osa tunneista alkaa 9.1.2023. Kurssit myynnissä kurssin ensimmäiseen tuntiin asti jonka jälkeen paikkoja täydennetään kerta- /sarjakorttilaisille sekä joogapassilaisille. Muista hyödyntää työnantajan tarjoama liikuntaetu. Ilmoittaudu ennakkoon osallistumalla kurssiin verkkokaupan kautta tai kerta-/sarjakorttilaisena tai joogapassilla haluamallesi tunnille viimeistään 2h ennen tunnin alkua ellei toisin mainita. Kaikki kortit myynnissä verkkokaupasta, vaihtoehtoisesti voit ostaa kortin studiolta.

# -merkityt tunnit vaaditaan ennakkoilmoittautumisia viimeistään 2h ennen tunnin alkua (lukkaria päivitetaan jakson alkaessa jolloin merkit lisätään).

Joogapassilainen, Kerta- ja sarjakorttilainen: Liity whatsapp ryhmään niin pysyt ajantasalla kaikista tunneista sekä voit ilmoittautua tunneille.

Myöhäis-Syksyn Jakso

Late Autumn Program

24.10.-18.12.2022

(Studio suljettu/Ei tunteja 22.12.2022-4.1.2023.)

Lyhyt tuntiseloste alempana.

HUOM osa tunneista alkoi jo ennen Syyslomaa. Kurssit myynnissä kurssin ensimmäiseen tuntiin asti jonka jälkeen jos kurssille on tilaa niin paikkoja täydennetään kerta- /sarjakorttilaisille sekä joogapassilaisille. Muista hyödyntää työnantajan tarjoama liikuntaetu. Osallistu tunneille kerta-/sarjakorttilaisena tai joogapassilla viimeistään 2h ennen tunnin alkua ellei toisin mainita. Kaikki kortit myynnissä verkkokaupasta, vaihtoehtoisesti voit ostaa kortin studiolta. # -merkityt tunnit vaaditaan ennakkoilmoittautumisia viimeistään 2h ennen tunnin alkua.

Joogapassilainen, Kerta- ja sarjakorttilainen: Liity whatsapp ryhmään niin pysyt ajantasalla kaikista tunneista sekä voit ilmoittautua tunneille.

Tuntikuvaukset

Feminine Yin jooga

Feminine Yin® on naiseutta eheyttävä yin jooga-harjoitus, jonka asennot avaavat ja hoitavat mm. lantion sekä rintakehän aluetta, tukevat hormonitoimintaa, vastustuskykyä ja aineenvaihduntaa. Harjoituksen aikana ohjaaja kiertää käsittelemässä muutamia naisen hyvinvoinnille tärkeimpiä akupisteitä, joilla voidaan tukea asentojen vaikutuksia. Acupistepainannan hyödyt voi auttaa mm. unettomuuteen, kivunlievitykseen (kuten pääsäryt, lihaskivut yms.), ahdistuneisuuden ja stressin lievitykseen, pahoinvointiin.

Tunti soveltuu myös miehille vaikka on "feminine" tunti. Tunteja tarjolla myös vain naisille.

Kehonhuolto / Mielenrauhaa ja kehonhuoltoa teineille

Kehonhuolto tunti on rauhallinen, funktionaalinen, meditatiivinen ja lempeä lattiaharjoitus, jossa asennoissa viipyillään 3-5 minuuttin. Tunnin lopussa pitkä syvärentous.

Teinien ryhmässä lisäksi akupunktiopainantaa (lue lisää Feminine Yin tuntikuvauksesta). Acupistepainannan hyödyt voi auttaa mm. unettomuuteen, kivunlievitykseen (kuten pääsäryt, lihaskivut yms.), ahdistuneisuuden ja stressin lievitykseen, pahoinvointiin.

Lasten jooga / Perhejoogaa

Lasten joogassa opettelemme omalla joogamatolla rauhassa olemista ja keskittymistä oman kehon toimintaan. Tarinalliset joogatuokiot vievät seikkailuille sademetsään tai savanneille unohtamatta suomalaisia kotometsiä.
Perhejoogassa teemme yhdessä joogaa, riippuen lasten iästä leikkimielisempää joogaa nuoremmille lapsille. Vanhempi voi osallistua tunneille yhden lapsen kanssa
(toinen lapsi 5€/lapsi/kerta). Perhejooga ryhmät 6 aikuista + heidän lapset.

Integral/Lempeä Hatha jooga

Teemme tunnin aikana lempeitä asana liikkeitä ja venyttelyjä, pranayamahengitysharjoituksia ja meditaation. Tunnin lopussa pitkä tai lyhyt loppurentoutus.

Integral joogassa mukana mantralaulantaa, pidempiä meditaatioita sekä hengitysharjoituksia.

Vanhempi - Vauva jooga

Joogataan yhdessä vauvan kanssa. Vauvat voivat tulla moniin jooga-asanoihin mukaan tai vauva voi olla viltillä vieressä.

Kaikki alle vuoden ikäiset vauvat voivat osallistua tunnille oman vanhemman tai muun aikuisen seurassa.

Yin jooga

Yin-jooga on rauhallinen, funktionaalinen, meditatiivinen ja lempeä lattiaharjoitus, jossa asanoissa viipyillään 3-5 minuuttin. Se kohdistuu niveliin, nikamiin, luihin, sidekudoksiin ja faskioihin. Yin on täysin funktionaalinen harjoitus, joka kohdistuu aina valittuun kehonosaan tai -alueeseen aktivoiden ja moblisoiden sitä. Tunnin lopussa pitkä tai lyhyt loppurentoutus.

Hiljaisuus kävely (TAUOLLA)

"Hiljaiset kävelylenkit perustivat alun perin ihmiset, jotka rakastivat kävelyä ja nauttivat siitä ryhmän seurassa, mutta halusivat mahdollisuuden kävellä ilman juttelemista. Ihmisillä on erilaisia ​​syitä olla hiljaa – toiset haluavat meditoida, toiset haluavat pohtia luontoa tai havaita enemmän maisemaa, jossa he kävelevät, toiset pitävät ajatusten pohdiskelun ajasta ja toiset haluavat vain "antaa mielen sulkeutua/harhailla".

Tulevat jaksot

MyöhäisSyksy 24.10.-18.12.2022 (8 viikkoa)

Joululoma 22.12.2022-4.1.2023 (Ei kursseja, mahdollisia yksittäisiä tunteja)

Talvi 2.1.-26.2.2023 (8 viikkoa, Talviloma 22.-24.2.)

Kevät 27.2.-23.4.2023 (8 viikkoa)

Jaksot julkaistaan aina viimeistään 4 viikkoa ennen kyseisen jakson alkua.

Are you a service provider and would like to offer your lessons/workshops or treatments at our studio?

Please contact us.


Oletko sinä palveluntarjoaja ja voisit tulla pitämään omia tunteja/kursseja tai hoitoja?

Otathan siinä tapauksessa yhteyttä.