Workshop-kurssit

Viereisestä kalenterista näet tulevia Workshoppeja.

Valitettavasti tällä hetkellä ei ole workshop -kursseja.

Tarkemmat tiedot kaikista Workshopeista ja kursseista lisäämme tänne.

Neuvottelut käynnissä jotta saisimme workshop kurssia (tai koulutuksia) vielä tämän vuoden puolella.

Ilmoittautuminen ja hinnat:

40€/hlö

Ilmoittaudu tästä mukaan niin varaat itsellesi paikan. Paikkoja rajoitetusti!

Onko sinulla työnantajalta saama liikunta etu ja haluat hyödyntää sitä maksuvälineenä? Ilmoita sähköpostissa mille tunnille haluat osallistua ja mitä liikuntaetua haluat käyttää.

Lempeä Yin joogaa & Äänimaljarentoutus -Workshop

5.2.2022 klo 15-17

Lempeä Yin jooga ja äänimaljarentoutus -workshop

Vetäjinä toimii: Sofia Korhonen ja Mirva Keinänen

Kuvaus: Workshopin alussa noin 1h lempeä yin joogaa ja tämän jälkeen noin 1h Yoga Nidra -syvärentoutus yhdistettuna äänimaljarentoutukseen.

Yin-jooga on rauhallinen, funktionaalinen, meditatiivinen ja lempeä lattiaharjoitus, jossa asanoissa viipyillään kolmesta viiteen minuuttin. Se kohdistuu niveliin, nikamiin, luihin, sidekudoksiin ja faskioihin. Yin on täysin funktionaalinen harjoitus, joka kohdistuu aina valittuun kehonosaan tai -alueeseen aktivoiden ja moblisoiden sitä. Pääkohteena on alakeho mutta myös selkäranka ja käsivarret. Pitkäkestoisilla, passiivisilla asennoilla ja rauhallisella hengityksellä avataan ja mobilisoidaan kehoa, poistetaan kireyksiä ja raivataan ja nesteytetään sidekudoksia. Yin stimuloi energiakanavia, meridiaaneja, jotta Qi-elämänenergia voi virrata vapaasti läpi kehon ja mielen. Qi hieroo ja puhdistaa sisäelimiä ja liikuttaa verta. Kehon aineenvaihduntaa paranee, energiansaanti kasvaa ja sidekudokset vahvistuvat. Yin aktivoi parasympaattista hermostoa, rauhoittaa mieltä, poistaa stressiä ja auttaa keskittymään. Yiniä harjoitetaan meditatiivisesti tietoisen läsnäolon, mindfulnessin keinoin, joten asanoissa käännetään katse sisäänpäin, havainnoidaan mieltä ja päästetään irti turhasta. Viipyilevässä läsnäolossa uudenlainen, syvempi tietoisuus aukeaa. Yin auttaa mieltä ymmärtämään, havainnoimaan ja hoitamaan itseämme lempeästi. Se on pitkä matka omaan sisimpään. Kun harjoitukseen lisätään meditaatio sekä rakastava ystävällisyys ja myötätunto, empatia muita kohtaa suhteemme toisiin ihmisiin syvenee. Yin tuo tasapainoa, tyyneyttä ja hyvinvointia elämään.

Yoga Nidra, suomalaisittain jooganidra, on sanallisesti ohjattu syvärentouttava meditaatioharjoitus. Se tukee fyysistä ja henkistä palautumista ja eheytymistä. Se voi tuoda apua unettomuuteen, stressioireisiin, ahdistuneisuuteen tai erilaisiin kiputiloihin.

Äänimaljahoito sekä ryhmässä toteuttava sointukylpy ovat syvärentouttavia menetelmiä, jotka hoitavat lempeästi kehoa sekä mieltä. Hoidon vaikutus perustuu myötävärähtelyyn (resonanssiin) sekä ääniaaltoihin. Soivien, "laulavien" maljojen ääni ja värähtely rentouttavat samalla tavalla kuin syvä uni.

Ota mukaan oma jooga/jumppamatto ja vesipullo.

La Vitaflex Klo. 9 - 17

Su Raindrop Klo. 9- 17


Voi osallistua myös yksittäisiin päiviin

Vitaflex 120€


Raindrop 180€

(lainaöljyt koulutukseen Aulilta 20€)


Hinnat sisältävät alv. 24%


Tilavuokra + Ruokailu: 30€/pv

(sis. tilavuokra, lounaan, kahvi/tee tarjoilun sekä pientä purtavaa) koulutuksen järjestäjä perii pienen tilavuokran/pvä sis. tarjoilut. Maksu käteisenä paikanpäällä.

Lounas Joogakeskuksen läheisyydessä.

Paikka vahvistetaan myöhemmin.


Kyselyt ja sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla auli.koskinen13 (at) gmail.com.

Lähetän sulle s-postissa viikonlopun ohjelmasisällön ja aikataulut.

RAINDROP JA VITAFLEX VIIKONLOPPU ESPOO 25.-26.2.2023

La 5.11. Vitaflex

Vitaflex on yksi Raindropissa käytettävistä olennaisimmista tekniikoista.

Vitaflex on vanha tiibetiläinen hoitomuoto, eräänlaista akupainantaa pitkin kehon kontrollipisteitä.

Kehon eri elinjärjestelmiä ja elimiä tukevat kontrollipisteet, refleksipisteet löytyvät jalkapohjasta, kämmenestä ja eri puolilta kehoa.

Raindropissa vitaflexataan sekä jalkapohjat että selkäranka pitkin selkärangan kontrollipisteitä.

Vitaflex päivänä opit tekemään 9 eri vitaflex tekniikka, jotka tukevat kehon eri elinjärjestelmien hyvinvointia; immuunitasapaino,suolisto, ontelot, hengityselimet, pää ja aivot,sydän, korvat, nestetasapaino, lantio/ristiluu


Su 6.11. Raindrop

Raindrop hoito on, ihana hoitomuoto, joka tehdään yhdeksällä Eteerisellä öljyillä; valor, oregano, timjami, basilika, wintergreen, meirami, Sypressi, piparminttu ja aroma siez.


Raindrop on;

  • energeettinen hoito

  • tasapainottava hoito

  • puhdistava hoito

  • fyysinen hoito(eri hierontatekniikat)

  • rentouttava hoito

  • virkistävä hoito


Raindrop on, kokonaisvaltainen hoito niin fyysisellä tasolla, tunnetasolla kuin henkisellä tasolla - kaikki samassa hoidossa

Raindrop on, upea taito auttaa omaa perhettä, ystäviä voimaan hyvin sekä omaan hoitohuoneeseen yhdeksi työkaluksi.

Raindrop hoito, mahdollistaa kokemuksen omaan sisäiseen läsnäoloon- Gary Young


Koulutuksesta saa todistuksen.

Kyselyt ja sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla auli.koskinen13 (at) gmail.com.

Lähetän sulle s-postissa viikonlopun ohjelmasisällön ja aikataulut.


Tervetuloa Koulutukseen

Auli Koskinen

Passion Test -Workshop


"The Passion Test, Janet Bray Attwood and Chris Attwood have inspired thousands to shape their lives by discovering their passions and living according to what matters most to them.

With The Passion Test people can identify their top five passions by taking the Test, and then learn exactly how to align their lives with their priorities by following the Attwoods’ easy-to-follow step-by-step program of action."


Yksityisiä valmennus aikoja varattavissa ajanvarauksella.

Myös ryhmävalmennuksia varattavissa.

Mastery of Self Love -Workshop

In this workshop you will learn valuable tools, tips and knowledge that will enable you to undue your limiting beliefs, disable your inner critic, start to create more healthy motivation habits, and learn the true meaning of, “every moment is a gift.” Not only will you fall in love with you and your uniqueness, but others as well.

Yksityisiä valmennus aikoja varattavissa ajanvarauksella.

Myös ryhmävalmennuksia varattavissa.

Are you a service provider and would like to offer your lessons/workshops or treatments at our studio? Please contact us.


Oletko sinä palveluntarjoaja ja voisit tulla pitämään omia tunteja/kursseja tai hoitoja? Otathan siinä tapauksessa yhteyttä.