Workshop-kurssit

Tarkemmat tiedot kaikista Workshopeista ja kursseista lisäämme tänne.

JOULUKUUN WORKSHOPIT


Ilmoittautuminen ja hinnat:

Ilmoittaudu tästä mukaan 

WORKSHOP-kurssille


Workshop kurssin hinnat 

Norm. 40€/hlö)


Ilmoittaudu mukaan niin varaat itsellesi paikan. Joogapassilaiset saavat 5€ alennuksen. Otathan yhteyttä niin saat alennuskoodin. Varaa paikka myös yhdelle ystävällesi niin saatte molemmat -5€ hinnasta. Käytä alennuskoodia: friend. Varaa paikka useammalle (3+) ystävälle saatte kaikki -10€ hinnasta


Onko sinulla työnantajalta saama liikunta etu ja haluat hyödyntää sitä maksuvälineenä? Ilmoita sähköpostissa mille tunnille haluat osallistua ja mitä liikuntaetua haluat käyttää.

Syysloma ajan workshopit 

 Joogaa ja äänimaljarentoutus -workshop-kurssit


6.12. & 23.12.

Oletko kiireinen etkä ehdi viikottaisille joogatunneille?Osallistu tästä kertaluonteiselle workshop tunnille. Tule rentoutumaan ja nauttimaan äänimaljakyvystä. 

Workshopin alussa noin 1 joogaa ja tämän jälkeen Yoga Nidra -syvärentoutus yhdistettuna äänimalja syvärentoutukseen. 

Varattavissa 3 eri joogakursseja: 

Yin, Hatha ja Restoratiivinen jooga.Yin-jooga on rauhallinen, funktionaalinen, meditatiivinen ja lempeä lattiaharjoitus, jossa asanoissa viipyillään kolmesta viiteen minuuttin. Se kohdistuu niveliin, nikamiin, luihin, sidekudoksiin ja faskioihin. Yin on täysin funktionaalinen harjoitus, joka kohdistuu aina valittuun kehonosaan tai -alueeseen aktivoiden ja moblisoiden sitä. Pääkohteena on alakeho mutta myös selkäranka ja käsivarret. Pitkäkestoisilla, passiivisilla asennoilla ja rauhallisella hengityksellä avataan ja mobilisoidaan kehoa, poistetaan kireyksiä ja raivataan ja nesteytetään sidekudoksia. Yin stimuloi energiakanavia, meridiaaneja, jotta Qi-elämänenergia voi virrata vapaasti läpi kehon ja mielen. Qi hieroo ja puhdistaa sisäelimiä ja liikuttaa verta. Kehon aineenvaihduntaa paranee, energiansaanti kasvaa ja sidekudokset vahvistuvat. Yin aktivoi parasympaattista hermostoa, rauhoittaa mieltä, poistaa stressiä ja auttaa keskittymään. Yiniä harjoitetaan meditatiivisesti tietoisen läsnäolon, mindfulnessin keinoin, joten asanoissa käännetään katse sisäänpäin, havainnoidaan mieltä ja päästetään irti turhasta. Viipyilevässä läsnäolossa uudenlainen, syvempi tietoisuus aukeaa. Yin auttaa mieltä ymmärtämään, havainnoimaan ja hoitamaan itseämme lempeästi. Se on pitkä matka omaan sisimpään. Kun harjoitukseen lisätään meditaatio sekä rakastava ystävällisyys ja myötätunto, empatia muita kohtaa suhteemme toisiin ihmisiin syvenee. Yin tuo tasapainoa, tyyneyttä ja hyvinvointia elämään.


Yoga Nidra, suomalaisittain jooganidra, on sanallisesti ohjattu syvärentouttava meditaatioharjoitus. Se tukee fyysistä ja henkistä palautumista ja eheytymistä. Se voi tuoda apua unettomuuteen, stressioireisiin, ahdistuneisuuteen tai erilaisiin kiputiloihin.Äänimaljahoito sekä ryhmässä toteuttava sointukylpy ovat syvärentouttavia menetelmiä, jotka hoitavat lempeästi kehoa sekä mieltä. Hoidon vaikutus perustuu myötävärähtelyyn (resonanssiin) sekä ääniaaltoihin. Soivien, "laulavien" maljojen ääni ja värähtely rentouttavat samalla tavalla kuin syvä uni. Ota mukaan oma jooga/jumppamatto ja vesipullo. 


Passion Test -Workshop


"The Passion Test, Janet Bray Attwood and Chris Attwood have inspired thousands to shape their lives by discovering their passions and living according to what matters most to them.

With The Passion Test people can identify their top five passions by taking the Test, and then learn exactly how to align their lives with their priorities by following the Attwoods’ easy-to-follow step-by-step program of action."


Yksityisiä valmennus aikoja varattavissa ajanvarauksella. 

Myös ryhmävalmennuksia varattavissa.

Mastery of Self Love -Workshop

In this workshop you will learn valuable tools, tips and knowledge that will enable you to undue your limiting beliefs, disable your inner critic, start to create more healthy motivation habits, and learn the true meaning of, “every moment is a gift.” Not only will you fall in love with you and your uniqueness, but others as well.  

Yksityisiä valmennus aikoja varattavissa ajanvarauksella. 

Myös ryhmävalmennuksia varattavissa.

Are you a service provider and would like to offer your lessons/workshops or treatments at our studio? Please contact us.


Oletko sinä palveluntarjoaja ja voisit tulla pitämään omia tunteja/kursseja tai hoitoja? Otathan siinä tapauksessa yhteyttä.