Gallery & testimonials

Testimonials

Haluatko laittaa meille palautetta viimeisestä vierailustasi?


Would you like to give us feedback regarding your last visit?

Mitä asiakkaamme ovat olleet mieltä:


"Kävin Anandamayan Feminine yin joogassa ja syvärentoutuksessa. Etukäteen vähän mietitytti yin joogan pitkät asanat, että jaksanko malttamattomana niitä, mutta jännitys oli turhaa. Venytykset tuntuivat hyviltä ja Sofia kävi jokaisen asanan kohdalla vielä painamassa akupisteitä. Se oli tosi rentouttavaa ja kosketus tuntui hoitavalta. Feminine yin joogan jälkeen jäin syvärentoutukseen, jossa käytettiin mm. kiinalaista taputtelutekniikkaa, joka sai tällaisen vilukissan lämpenemään ihanasti. Syvärentoutusosiossa Sofia ohjasi kehoni rentoutumaan, mikä tuntui tosi hyvältä pitkän työpäivän jälkeen. Selkeän ja lempeän ohjauksen lisäksi joogastudion tunnelma, sisustus ja eteeriset tuoksuöljyt tekivät näiden kahden tunnin kokonaisuudesta todella ihanan. Lämmin suositus Sofian tunneille." - Marika Kerätär www.marikakeratar.fi (5.2022)


"Tunnin (yin joogan) rauhallisuus." - Kirsi (5.2022) (yritysasiakas)


"Rentoutus on ihana." - Jaana (5.2022) (yritysasiakas)


"Rentouttava tunnelma. Kiitokset tunneista, ollut aivan ihanaa." - M. (5.2022) (yritysasiakas)


"Mahdollisuus rentoutumiseen työpäivän ja kodin välillä on erittäin tervetullut." - Taipuisa kuin keitetty kananmuna (5.2022) (yritysasiakas)


"En ollut aikaisemmin harrastanut joogaa ollenkaan ja nyt olen totaalisen koukussa. Ohjaaja on erittäin hyvä. Tämä on ollut itselle täydellinen tapa rentoutua ja avata kroppaa, siitä on saanut mukavasti puhtia loppuviikkoon. Iso kiitos, että tälläinen mahdollisuus on ollut! Tunnit on ollut erittäin hyviä ja tukenut omaa työssä jaksamista. Saanut 1,5h omaa aikaa töiden ja perhe-elämän keskellä. " - Laura (5.2022) (yritysasiakas)


"Each class is very interesting with the addition of new/ different mouvements from previous session. Courses are interesting and even  more interesting to feel direct effects on body during and after the class. " - Charlène (5.2022) (yritysasiakas)


"Kävin Jooga Nidra tunnilla. Minulle jäi mieleen miten rauhallinen olo minulle tuli tunnin jälkeen. Mielestäni studion ilmapiiri on todella hyvä." - Leomas (3.2022)


"Kävimme puolisoni kanssa 15 minuutin meditaatiossa ensimmäistä kertaa. Kokemus oli mieluisa ja tulemme varmasti uudestaan! Studiossa oli mielestäni hyvä ja rauhallinen ilmapiiri." - NinniR (3.2022)


"Halu kokeilla jotain uutta sekä rentoutuminen." - MatthiasV  (3.2022)


"Ensimmäinen kerta Jin Joogassa olii mullistava ja positiivisesti yllättävä. En ikimaailmas kuvitellu taipuvani tai pystyväni niihin asentoihin mitä siel oli. Joutsen jäi kaikista eniten mieleeni ja Ohjaaja oli hyvin mukana auttamassa ja keventämässä asentoja joihin kaikki ei pystyny. >Tulen jatkamaa mielelläni siel käymistä." - D-menX (3.2022)


"Kiva ohjaaja ja kiinnostava tunnin sisältö. Erityiskiitos tunnin järjestämisestä! Tapahtuman aikana sai teetä, vettä ja pientä purtavaa. Viihtyisä pieni studio hyvällä sijainnilla." - Henna (3.2022)


"Ohjaaja (Sofia) otti kaikki mukavasti huomioon. Aloittelijanakin oli helppo tulla ja olla mukana." - Hurdu (2.2022)

Gallery / Kuvagalleria

Neurosonic treatments

Display window @ Anandamaya (Feb. 2022)

Front desk (Feb, 2022)

Sunrise in Kauklahti (Feb. 23, 2022 7.40am)