Keitä me olemme

About us

Anandamayan tarjoajat esittelyssä

Sofia 'Sevika' Korhonen

Anandamaya Hyvinvointistudion perustaja ja Hyvinvointialan yrittäjä.

LCF® Life Coach valmentaja (2016), Lähihoitaja (Lasten ja nuorten hoito ja kasvatus 2017 ja Sairaanhoito ja huolenpito 2020), Integral Hatha Joogaopettaja (RYT 200, 2019), Feminine Yin Joogaopettaja (RYT 60, 2021), Yin joogaopettaja (RYT 30, 2022), Qigong & TCM perusteet (RYT 20, 2022)

Sofian pitkä-aikainen haave on toimia Hyvinvointi valmentajana. Hän on asunut koko lapsuuden Yhdysvalloissa ja muuttanut Suomeen vuonna 1990. Sofia muutti perheensä kanssa Kauklahteen 2018 loppuvuonna. Hän puhuu Englantia sekä Suomea.

Ryhmänvetäjämme sekä Hoidon tarjoajat

Esittelyssä:

Satu Skytta

Joogaopettaja (RYT 200), Enkeli- ja Reikihoitaja

Satu ohjaa Chiball -energiaharjoitusta joka sisältää tajiita, Qi gongia, joogaa, pilatesta ja feldenkreisia, sekä Seasonal joogaa. Sadun ohjelmistossa myös lapsi- ja seniorijoogaa (tuolijoogaa). Satu tekee myös enkeli- sekä reikihoitoja.


Alexander Lemberg

Joogaopettaja (E-RYT 200 YACEP, 2015) Raseborgs Yogaskolan perustaja

Alex fell in love with the traditional ashtanga yoga method and has been continuing to explore the depths of this disciplined practice with his teachers since then.

Pinja Haukkavaara

Dipl. taideterapeutti, kuvataiteilija, kansanperinteen tutkija (FM, VTK)


Kuvataiteilijana Pinja on innostunut luonnonmukaisista kasviväreistä. Projektissaan hän tutkii ihmiselle terveellisiä ja ympäristöystävällisiä taidemenetelmiä: www.raudna.net.

Folkloristina Pinjaa kiinnostaa myös kasveihin liittyvä kansanperinne. Lisäksi erityisryhmille suunnattu taidekasvatus on Pinjalle sydämen asia.

Maria Karikoski

Kundaliiniijoogaopettaja, Luonnossa läsnä -ohjaaja

Maria asuu perheensä kanssa Helsingissä. Hän opettaa kundaliinijoogaa ryhmille ja yksilöille, sekä järjestää Chakrapolku® -kursseja ympäri Suomea.

Mikko 'Mandeep' Kivekäs

Integraalijoogaohjaaja (RYT 200, 2019), Svastha joogaterapeutti (valmistumassa keväällä 2022)


Mikko on ohjannut lempeää hatha-joogaa sekaryhmille ja miesryhmille Helsingin työväenopistossa, Hiiden opistossa, valinnaista työhyvinvointijoogaa koulutuskuntayhtymä Omniassa, Joogatilassa sekä Hiiden opistossa.


Eero Mieho

Yoga Source joogaopettaja (RYT 500), muusikko ja säveltäjä

Eero on jo pitkään ollut kiinnostunut ihmisen henkisestä kasvusta sekä fyysisestä ja henkisestä terveydestä ja siitä miten joogaharjoitukset voivat tukea ihmisen tasapainoa ja terveyttä. Joogaa hän on harrastanut jo 25 vuotta.

Donna Suomi

Liikunnanohjaaja amk., entinen SM-tason yleisurheilija

Donna on tehnyt liikunnan alan töitä päätoimisesti jo 12 vuoden ajan. Ohjaajauran aloittanut yleisurheukun parissa 14 vuotta sitten. Nykyään ohjaa niin lapsille kuin aikuisille erilaisia ryhmäliikuntatunteja niin tanssillisia- kuin lihaskuntotunteja sekä kehohuoltotunteja.

Heidi Huhtanen

Sosionomi amk (erikoistunut luoviin metodeihin) Lto v.2011, Lasten voimistelu- ja tanssin ohjaaja.


Heidillä on pitkä liikuntatausta (baletti, voimistelu, tanssi) ja n. 10v kokemus hyvinvointiryhmien sekä liikuntaryhmien ohjauksesta eri ikäisille. Heidi ohjaa suomeksi tai englanniksi.

Sol Sagot

Body & Sound Licensed Massage Therapist - Koulutettu hieroja

Sol on Puerto Ricasta kotoisin ja asunut Suomessa vuodesta 2009 lähtien. Tällä hetkellä asuu perheensä kanssa Turussa. Hän puhuu Espanjaa, Englantia sekä Suomea.

Your photo & text here? /

Sinun kuva ja teksti tässä?

Are you a service provider and would like to offer your lessons/workshops or treatments at our studio? Please contact us.


Oletko sinä palveluntarjoaja ja voisit tulla pitämään omia tunteja/kursseja tai hoitoja?

Otathan siinä tapauksessa yhteyttä.