Keitä me olemme

About us

Anandamayan tarjoajat esittelyssä

Sofia 'Sevika' Korhonen

Anandamaya Hyvinvointistudion perustaja ja Hyvinvointialan yrittäjä. 

LCF® Life Coach valmentaja (2016), Lähihoitaja (Lasten ja nuorten hoito ja kasvatus 2017 ja Sairaanhoito ja huolenpito 2020), Integral Hatha Joogaopettaja (RYT 200, 2019), Feminine Yin Joogaopettaja (RYT 60, 2021), Yin joogaopettaja (RYT 30, 2022), Qigong & TCM perusteet (RYT 20, 2022), Restoratiivinen joogaopettaja (RYT 40, 2023)

Sofian pitkä-aikainen haave on toimia Hyvinvointi valmentajana. Hän on asunut koko lapsuuden Yhdysvalloissa ja muuttanut Suomeen vuonna 1990. Nykyään Sofia asuu perheensä kanssa Espoossa Lähderannan lähellä. Hän puhuu Englantia sekä Suomea.

Ryhmänvetäjämme sekä Hoidon tarjoajat joiden kanssa 

ANANDAMAYA YOGA tekevät/ovat tehneet yhteystyötä.

Esittelyssä:

Mikko 'Mandeep' Kivekäs

Integraalijoogaohjaaja (RYT 200, 2019), Svastha joogaterapeutti (valmistumassa keväällä 2022


Mikko on ohjannut lempeää hatha-joogaa sekaryhmille ja miesryhmille Helsingin työväenopistossa, Hiiden opistossa, valinnaista työhyvinvointijoogaa koulutuskuntayhtymä Omniassa, Joogatilassa sekä Hiiden opistossa.


Larissa Korsoff

Joogaopettaja (RYT 200 2023)

Larissan päivätyö on projektin johtotehtävissä lääketeollisuudessa. Larissan joogalaji on Yin jooga, joka antaa vastapainoa tietotyöläisen arkeen, sekä huoltaa kehoa ja mieltä.

Your photo & text here? / 

Sinun kuva ja teksti tässä?

Are you a service provider and would like to offer your lessons/workshops or treatments at our studio? Please contact us.


Oletko sinä palveluntarjoaja ja voisit tulla pitämään omia tunteja/kursseja tai hoitoja? 

Otathan siinä tapauksessa yhteyttä.

Alexander Lemberg

Joogaopettaja (E-RYT 200 YACEP, 2015) Raseborgs Yogaskolan perustaja

Alex fell in love with the traditional ashtanga yoga method and has been continuing to explore the depths of this disciplined practice with his teachers since then. 

Satu Skytta

Joogaopettaja (RYT 200), Enkeli- ja Reikihoitaja

Satu ohjaa Chiball -energiaharjoitusta joka sisältää tajiita, Qi gongia, joogaa, pilatesta ja feldenkreisia, sekä Seasonal joogaa. Sadun ohjelmistossa myös lapsi- ja seniorijoogaa (tuolijoogaa). Satu tekee myös enkeli- sekä reikihoitoja.


Pia Tervo

Lähihoitaja (1998), Sairaanhoitaja (2011), Kosmetiikkaneuvoja (2023)

Pia työnskentelee päivätyökseen Jorvin teho-osastolla. Hän on intohimoinen käsityöharrastaja joka on johdattanut kauneudenhoitoon. Pia tekee Alexandrian vartalon sokerointeja sekä Rolly King ripsien kestotaivutuksia ja kulmien laminointeja sekä värjäyksiä.

Mirva Keinänen

Lähihoitaja, sosionomi (AMK), ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja, Green care-toimija, Hevosavusteinen MinD-ohjaaja, äänimaljahoitaja sekä sointukylpyohjaaja 


Mirva on sivutoiminen yrittäjä (Tmi Iloluotain) ja ammatillisen perhekodin vanhempi sekä pitkän linjan sosiaalialan ammattilainen. Mirvan sydän sykkii luonnolle ja eläimille ja hän yhdistääkin muun muassa metsäkylpyjä ja äänimaljahoitoja toisiinsa.

Maria Karikoski

Kundaliiniijoogaopettaja, Luonnossa läsnä -ohjaaja

Maria asuu perheensä kanssa Helsingissä. Hän opettaa kundaliinijoogaa ryhmille ja yksilöille, sekä järjestää Chakrapolku® -kursseja ympäri Suomea.

Eero Mieho

Yoga Source joogaopettaja (RYT 500), muusikko ja säveltäjä

Eero on jo pitkään ollut kiinnostunut ihmisen henkisestä kasvusta sekä fyysisestä ja henkisestä terveydestä ja siitä miten joogaharjoitukset voivat tukea ihmisen tasapainoa ja terveyttä. Joogaa hän on harrastanut jo 25 vuotta.