Keitä me olemme

About us

Anandamayan tarjoajat esittelyssä

Sofia 'Sevika' Korhonen

Anandamaya Hyvinvointistudion perustaja ja Hyvinvointialan yrittäjä. 

LCF® Life Coach valmentaja (2016), Lähihoitaja (Lasten ja nuorten hoito ja kasvatus 2017 ja Sairaanhoito ja huolenpito 2020), Integral Hatha Joogaopettaja (RYT 200, 2019), Feminine Yin Joogaopettaja (RYT 60, 2021), Yin joogaopettaja (RYT 30, 2022), Qigong & TCM perusteet (RYT 20, 2022)

Sofian pitkä-aikainen haave on toimia Hyvinvointi valmentajana. Hän on asunut koko lapsuuden Yhdysvalloissa ja muuttanut Suomeen vuonna 1990. Sofia muutti perheensä kanssa Kauklahteen 2018 loppuvuonna. Hän puhuu Englantia sekä Suomea.

Ryhmänvetäjämme sekä Hoidon tarjoajat 

Esittelyssä:

Alexander Lemberg

Joogaopettaja (E-RYT 200 YACEP, 2015) Raseborgs Yogaskolan perustaja

Alex fell in love with the traditional ashtanga yoga method and has been continuing to explore the depths of this disciplined practice with his teachers since then. 

Mikko 'Mandeep' Kivekäs

Integraalijoogaohjaaja (RYT 200, 2019), Svastha joogaterapeutti (valmistumassa keväällä 2022


Mikko on ohjannut lempeää hatha-joogaa sekaryhmille ja miesryhmille Helsingin työväenopistossa, Hiiden opistossa, valinnaista työhyvinvointijoogaa koulutuskuntayhtymä Omniassa, Joogatilassa sekä Hiiden opistossa.


Mirva Keinänen

Lähihoitaja, sosionomi (AMK), ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja, Green care-toimija, Hevosavusteinen MinD-ohjaaja, äänimaljahoitaja sekä sointukylpyohjaaja 


Mirva on sivutoiminen yrittäjä (Tmi Iloluotain) ja ammatillisen perhekodin vanhempi sekä pitkän linjan sosiaalialan ammattilainen. Mirvan sydän sykkii luonnolle ja eläimille ja hän yhdistääkin muun muassa metsäkylpyjä ja äänimaljahoitoja toisiinsa.

Pia Tervo

Lähihoitaja (1998), Sairaanhoitaja (2011), Kosmetiikkaneuvoja (2023)

Pia työnskentelee päivätyökseen Jorvin teho-osastolla. Hän on intohimoinen käsityöharrastaja joka on johdattanut kauneudenhoitoon. Pia tekee Alexandrian vartalon sokerointeja sekä Rolly King ripsien kestotaivutuksia ja kulmien laminointeja sekä värjäyksiä.

Your photo & text here? / 

Sinun kuva ja teksti tässä?

Are you a service provider and would like to offer your lessons/workshops or treatments at our studio? Please contact us.


Oletko sinä palveluntarjoaja ja voisit tulla pitämään omia tunteja/kursseja tai hoitoja? 

Otathan siinä tapauksessa yhteyttä.

Tauolla olevat tiimin jäsenet:

Donna Suomi

 Liikunnanohjaaja amk., entinen SM-tason yleisurheilija

 Donna on tehnyt liikunnan alan töitä päätoimisesti jo 12 vuoden ajan. Ohjaajauran aloittanut yleisurheukun parissa 14 vuotta sitten. Nykyään ohjaa niin lapsille kuin aikuisille erilaisia ryhmäliikuntatunteja niin tanssillisia- kuin lihaskuntotunteja sekä kehohuoltotunteja. 

Pinja Haukkavaara

Dipl. taideterapeutti, kuvataiteilija, kansanperinteen tutkija (FM, VTK)


Kuvataiteilijana Pinja on innostunut luonnonmukaisista kasviväreistä. Projektissaan hän tutkii ihmiselle terveellisiä ja ympäristöystävällisiä taidemenetelmiä: www.raudna.net. 

Folkloristina Pinjaa kiinnostaa myös kasveihin liittyvä kansanperinne. Lisäksi erityisryhmille suunnattu taidekasvatus on Pinjalle sydämen asia.

Eero Mieho

Yoga Source joogaopettaja (RYT 500), muusikko ja säveltäjä

Eero on jo pitkään ollut kiinnostunut ihmisen henkisestä kasvusta sekä fyysisestä ja henkisestä terveydestä ja siitä miten joogaharjoitukset voivat tukea ihmisen tasapainoa ja terveyttä. Joogaa hän on harrastanut jo 25 vuotta.

Maria Karikoski

Kundaliiniijoogaopettaja, Luonnossa läsnä -ohjaaja

Maria asuu perheensä kanssa Helsingissä. Hän opettaa kundaliinijoogaa ryhmille ja yksilöille, sekä järjestää Chakrapolku® -kursseja ympäri Suomea.

Marianne Lufti

Sivananda yoga teacher

Meet a passionate yoga teacher, who embarked on her yoga journey in 2016 in the spiritual land of India. With a deep love for the practice and a strong desire to share her knowledge, she received a 200-hour Yoga Teacher Training Certification from the Sivananda School of Yoga. With a unique blend of traditional teachings and modern understanding of anatomy and physiology, she creates a harmonious environment for students to connect with their bodies, breath, and mind. Guided by her intuition and experience, she offers challenging yet accessible classes, encouraging students to step outside of their comfort zones and experience growth both on and off the mat.


Satu Skytta

Joogaopettaja (RYT 200), Enkeli- ja Reikihoitaja

Satu ohjaa Chiball -energiaharjoitusta joka sisältää tajiita, Qi gongia, joogaa, pilatesta ja feldenkreisia, sekä Seasonal joogaa. Sadun ohjelmistossa myös lapsi- ja seniorijoogaa (tuolijoogaa). Satu tekee myös enkeli- sekä reikihoitoja.