Hinnasto

JAKSOKURSSIT


Kesän jakso on julkaistu. Lisää tietoa sekä kursseille ilmoittautuminen tästä.


Kun ilmoittaudut kurssille niin varmistat itsellesi paikan haluamallesi ryhmätunnille. Kurssipaikkoja rajoitettu määrä (Sofian pitämille tunneille max 8 kurssilaista/ryhmä). Tunneille voi osallistua myös kerta-/sarjakortilla sekä joogapassilla. Jaksokurssin aikana saattaa olla poikkeuksia tunneissa, niistä ilmoitettu erikseen verkkokaupassa tuntikuvauksissa). Kurssilaisena jakson aikana voit korvata yhden tunnin/kerran jos olet sairastunut/estynyt tietylle päivälle. Korvaava tunti pidettävä saman jakson aikana (lue lisää peruutusehdoista alla). Kun ilmoittaudut tietylle kurssille varaat itsellesi paikan kyseiselle tunnille koko jakson ajan. KORTTI VAIHTOEHDOT: 


Löydä sopiva kortti vaihtoehto tästä.

SARJAKORTIT:

KAUSIKORTTI *UUTTA* (Voimassa kausiluonteisesti)

Syksyn 2024 kausikortti 330(17,37€/viikko)

Kevät 2025 kausikortti (Tulossa myyntiin myöhäissyksyllä 2024)

Kausikortilla pääset osallistumaan kaikille ryhmätunneille rajattomasti Kevät-/Syyslukukauden ajan (ei koske workshop-kursseja). Kausikortti voimassa Kevät lukukaudella 8.1-2.6.2024 (yht. 20 viikkoa) ja Syyslukukaudella 5.8.-22.12.2024 (yht. 19 viikkoa).


Joogapassi (Voimassa jaksokohtaisesti)

Kesäpassi vain 165(18,33€/viikko) 

(Norm. 25€/viikko)

Joogapassilla pääset osallistumaan kaikille ryhmätunneille rajattomasti jakson aikana (ei koske workshop-kursseja). Joogapassi voimassa jaksokohtaisesti.


10x kortti (voimassa 4kk kun ostat kortin 14.7. mennessä, tämän jälkeen kortti voimassa 3kk)

Hyvinvointi 170(17€/kerta) 

Online 90€ (9€/kerta)

10x sarjakortilla pääset osallistumaan kaikilla ryhmätunneille (ei koske workshop-kursseja). 

Online kortilla vain online tunneille. Mahdollisuus myös osallistua paikanpäällä 8€/kerta lisämaksusta.


5x kortti (voimassa 2kk saat yhden kk lisää kun ostat kortin 14.7. mennessä)

90(18€/kerta)

Online 55(11€/kerta)

5x sarjakortilla pääset osallistumaan kaikilla ryhmätunneille (ei koske workshop-kursseja).

Online kortilla vain online tunneille. Mahdollisuus myös osallistua paikanpäällä 8€/kerta lisämaksusta.3x kortti (voimassa 1kk ostopäivästä)

60(20€/kerta)

Online 40(13,33€/kerta)

3x sarjakortilla pääset osallistumaan kaikille ryhmätunneille (ei koske workshop-kursseja).

Online kortilla vain online tunneille. Mahdollisuus myös osallistua paikanpäällä 8€/kerta lisämaksusta.UUSILLE asiakkaille 3x tutustumiskortti vain 40€. Osta korttisi tästä.


KERTAKORTTI (voimassa 2vk ostopäivästä)

Studio tunti 25

Online tunti 15

Ulkojooga 10€

Kertakortilla pääset osallistumaan kaikille ryhmätunneille (ei koske workshop-kursseja). Suosittelemme ostamaan kertakortin paikanpäältä kun tulet haluamallesi tunnille tullessasi. Muistathan ilmoittautua ennakkoon viimeistään 2h ennen tunnin alkua. Ennakkoilmoittautuminen koskee vain kerta-/sarjakorttilaisia. Jos haluat ilmoittautua online tunnille niin laita viestiä niin saat liittymislinkin.


Kaikki kortit löytyvät verkkokaupastamme.


Sarjakortit voimassa kaikilla ryhmätunneille (ei koske workshop-kursseja, eikä Kundaliini-Äänimalja kurssia). Kortit kelpaa Lippärinteellä että myös Kauklahdessa pidettävillä tunneilla. Sarjakorttien voimassaolo alkaa ensimmäisestä tunnista johon osallistut, kuitenkin viimeistään 1kk ostopäivästä. Kortteja voi ostaa paikanpäältä tai ylläolevista linkeistä. Paikanpäältä saat leimakortin. Kaikki kerta- ja sarjakorttilaisien ostajalle mahdollisuus liittyä Whatsapp ryhmään josta saat ajankohtaista tietoa ryhmätuntien tilanteesta. Pyydä liittymislinkin viestillä, sarjakortin ostovaiheessa saat myös linkin.Yksityistunti Joogatunti (60-120min) tai Äänimaljarentoutus (max. 60min) 


60 min - 50 euroa

75 min - 60 euroa

90 min - 70 euroa

105 min - 80 euroa

120 min - 90 euroa

(+ ystävä 5€/hlö) 


Tunnin aikana voit halutessa saada akupainantahoitoa +5€/hlö (max 7hlö/ryhmä). 

Joogatunnin yhteyteen Äänimaljarentoutuksen +20€/kerta (75-120min).


ÄITIENPÄIVÄ tarjous yksityiset tunnit -15%. Tarjous voimassa 12.5. asti. Tunti pidettävä 16.5. mennessä. Varaa aika tästä. Mainitse aikaa varatessa Äitienpäivä. Laskutoimitetaan s-postitse vuorokauden sisällä varauksesta.


Yksityistunnit varattava ennakkoon, varausvaiheessa maksetaan 25% varausmaksu, loput maksetaan viimeistään paikanpäällä ennen tunnin alkua. (Mahdollisuus maksaa koko summa kerralla ennakkoon). Pidätämme oikeuden varausmaksuun (25% kokonaissummasta) mikäli perut osallistumisesi. Jos haluat lyhyemmän tai pidemmän yksityistunnin niin otathan yhteyttä niin keskustellaan yksityisemmin mitä toivot tunnilta. Jos kaipaatte muuta ohjelmaa joogan lisäksi tai joogan tilalle, niin varattavissa myös hoitoja.  Myös tarjoilu mahdollista järjestää.


Yritysryhmille myös räätälöityjä tunteja sekä yrityssopimuksia. Lue lisää tästä. ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous.Workshop-kurssien hinnat ovat aina kurssikohtaisia ja niistä ilmoitetaan aina erikseen.Muista hyödyntää työnantajan tarjoama liikuntaetu! Meillä käy Edenred, Epassi, sekä Smartum.  Maksut onnistuu helposti sovelluksen kautta. Jos kuitenkin maksat paperiseteleillä perimme postitus-/käsittelykuluja +5€ (eli ylimääräisen liikuntasetelin).


Lapset/opiskelijat/eläkeläiset/työttömät/hoitovapaalla -10%. Otathan yhteyttä hyödyntääkseen alennuksen. Lasten, nuorten sekä vanhempi-lapsi ryhmissä huomioituna aleryhmä kun ilmoittaudut kurssille mukaan.


Perhekohtaiset (/Sisarus) alennukset 10-15%

Kysy lisää perhealennuksista lähettämällä viestiä.Unohtuiko oma matto/joogapyyhe? Ei hätää. Paikanpäältä niitä löytyy myös.

Mattovuokra/joogapyyhe 2€/kerta

Matto + joogapyyhkeet 5€/kerta


 
Voit ostaa myös lahjakortin ja antaa vaikka lahjaksi esim synttärilahjaksi, valmistujaislahja, joululahja yms. 

Summat vaihtelee 10-100€. Jos haluat muulle summalle kuin mitä on tarjolla niin otathan yhteyttä.LASKULLE tai OSAMAKSU? Nyt mahdollisuus maksaa osamaksuna. Otathan rohkeasti yhteyttä niin sovitaan asiasta. Voit halutessa jo nyt verkkokaupan kautta ilmoittautua kurssille (tai vaihtoehtoisesti valita jokin sarjakortti vaihtoehdoista) käyttämällä verkkokaupan kassalla koodia: osamaksu jolloin maksat 25% ennakkomaksuna (toimii varausmaksuna jota ei palauteta jos peruutat). Ensimmäinen lasku lähetetään kun olet osallistunut ensimmäiselle tunnille. Lasku lähetetään automaattisesti yhdessä erässä (eli loput 75% + laskutuslisä 5€/lasku) tai yhdessä sovittuna erien määrästä. 


Peruutukset tulee tehdä viimeistään 12h ennen tuntien alkua. Sairastapauksissa peruutukset tehtävä viimeistään 4h ennen tunnin alkua (lähetäthän meille kuvan sairastodistuksesta), tämän jälkeen tulleista peruutuksista/peruuttamattomasta poisjäännistä veloitamme täyden hinnan (sarjakortin haltijat: yhden käynnin). Workshop-kursseille peruutukset tehtävä viimeistään 24h ennen kurssin alkua.


Kurssipaikan osto on sitova eikä ostettua tuotetta voi palauttaa. Jos estyt osallistumasta kurssille voit vaihtaa kurssin toiseen tai vaihtaa sarjakorttiin (maksat tällöin erotuksen). Jos osallistut kurssille (eli maksanut koko jakson) ja olet estynyt tietylle tunnille voit kerran osallistua jollekin toiselle ryhmätunnille korvataksesi kyseisen tunnin (jos on vapaita paikkoja). Ilmoita siitä hyvissä ajoin ennakkoon mikäli se on tiedossa, jotta voimme vapauttaa paikkasi seuraavalle.


Paikanpäältä löydät tarvittavat apuvälineet - bolsterit, viltit, vyöt, blokit/tiilet, pallot ja joogamatot (tuothan kuitenkin oman maton)


Mikäli koko jakso, kurssi tai tapahtuma peruuntuu Anandamayasta riippuvista syistä, palautetaan maksu kokonaan. Vaihtoehtoisesti korvataan tunti/kurssimaksu sopimuksen mukaan. 


Tarjoushinnat normaali hinnoista tuotteista. Ei koske jo alennettuja tuotteita ellei toisin mainita. Pidätämme oikeudet hinta- sekä aikataulu muutoksiin.


Hoitojen hinnat täältä.


Haluatko vuokrata joogasalin, hoitohuoneen tai koko tilan oman käyttöösi? Otathan yhteyttä ja pyydä tarjous.Hinnat sisältävät alv.

EHDOT: Toimita vanha joogapassi tai täytetty sarja-/kausikortti ennen seuraavaa arvontapäivää niin olet mukana arvonnassa. Lunasta voittosi hyvissä ajoin ennen seuraavaa arvontapäivää. Jos palkintoa ei lunasteta 2vk sisällä niin arvotaan uusi voittaja seuraavassa arvonnassa.  Sarjakortin voittaessa on ensimmäinen käynti oltava 2vk sisällä jolloin lunastat voittosi. Korttisi toimii arvontalipukkeena ja on voimassa/mukana 3 perättäisen kuukausien arvonnoissa, ellei tule voittoa. Kortit jotka ovat viimeisestä voimassaolon päättymisestä max 1kk vanhoja kelpaa arvontalipukkeeksi. Arvontoja ei suoriteta Kesä-/Heinäkuussa. 


Eikö sinulla ole joogapassia/sarjakorttia? Hanki omasi tästä.

Seuraavat arvontapäivät 

sekä palkinnot:


12.05.2024 (Äitienpäivä)

(arvo 40€)

(arvo jopa 60€/kortti)


11.08.2024

5x vapaa valintainen sarjakortti 

(arvo jopa 99€)


08.09.2024

2 kk Neurosonic hoito (arvo 330€)


13.10.2024

Myöhäissyksy jakson joogapassi 

(arvo 250€)


10.11.2024 (Isänpäivä)

(arvo 40€)

(arvo jopa 60€/kortti)


08.12.2024

2 kpl 60 min yksityinen tunti kahdelle 

(arvo 50€/tunti)


Inbody mittaus + konsultaatio

kertakäynti 25€/mittaus/hlö

5x sarjakortti 75€

2x sarjakortti 40€

Pelkkä Inbody mittaus 15€/mittaus/hlö 


Ryhmäalennus (sis. mittauksen sekä konsultaation)

2 hlö yht. 40€

3 hlö yht. 50€


Otathan yhteyttä ja kysy lisää. Varaa aika tästä. Maksulinkit yllä tai vaihtoehtoisesti myös paikanpäällä. Muista hyödyntää liikuntaseteli etusi.


Tilaa mittauslaite omalle toimipisteelle ja järjestä mittaus ryhmälle tai yritysporukalle. Otathan yhteyttä ja pyydä tarjous.Muista hyödyntää etusi miellä! 

Otathan yhteyttä kun haluat käyttää liikuntaseteli etuasi jotta voidaan yhdistää maksun oikealle kurssille/tunnille. Ilmoita samalla mille tunnille osallistut.

Meillä käy myös Hieronta/Hyvinvointi edut.


Kaikki tuotteet löytyvät online kaupastamme: 

Anandamaya ShopMaksu onnistuu myös paikanpäällä studiolla. 

Meillä käy nämä maksukortti välineet: