Hinnasto

JAKSOKURSSIT


Myöhäissyksyn jakso on julkaistu. Lisää tietoa sekä kursseille ilmoittautuminen tästä.


Kun ilmoittaudut kurssille niin varmistat itsellesi paikan haluamallesi ryhmätunnille. Kurssipaikkoja rajoitettu määrä (Sofian pitämille tunneille max 8 kurssilaista/ryhmä). Tunneille voi osallistua myös kerta-/sarjakortilla sekä joogapassilla. Jaksokurssin aikana saattaa olla poikkeuksia tunneissa, niistä ilmoitettu erikseen verkkokaupassa tuntikuvauksissa). Jakson aikana voit korvata yhden tunnin/kerran jos olet sairastunut/estynyt tietylle päivälle. Korvaava tunti pidettävä saman jakson aikana (lue lisää peruutusehdoista alla). Kun ilmoittaudut tietylle kurssille varaat itsellesi paikan kyseiselle tunnille koko jakson ajan. KORTTI VAIHTOEHDOT: 

SARJAKORTIT:

UUTTA - HYVINVOINTI PAKETTI saatavilla 3x, 5x sekä 10x sarjakortteina. Lue lisää tästä!

Myöhäissyksyn jakson Joogapassi (Voimassa jaksokohtaisesti) Osta korttisi tästä.

225(25€/viikko)

Joogapassilla pääset osallistumaan kaikille ryhmätunneille rajattomasti (ei koske workshop-kursseja). Joogapassi voimassa jaksokohtaisesti.

10x kortti (voimassa 6kk) Osta korttisi tästä

195(19,50€/kerta) 

10x sarjakortilla pääset osallistumaan kaikilla 60-120min ryhmätunneille (ei koske workshop-kursseja, eikä Kundaliini-Äänimalja kurssia).


5x kortti (voimassa 3kk)  Osta korttisi tästä. 

99(19,80€/kerta)

5x sarjakortilla pääset osallistumaan kaikilla 60-120 min ryhmätunneille (ei koske workshop-kursseja, eikä Kundaliini-Äänimalja kurssia).


3x kortti (voimassa 1kk ostopäivästä)  Osta korttisi tästä. 

60(20€/kerta)

3x sarjakortilla pääset osallistumaan kaikille 60-120 min ryhmätunneille (ei koske workshop-kursseja, eikä Kundaliini-Äänimalja kurssia).


KERTAKORTIT (voimassa 1kk ostopäivästä)

60-75min 22Osta kortti tästä

80-120min 25Osta kortti tästä

Kertakortilla pääset osallistumaan kaikille 60-75/80-120 min ryhmätunneille (ei koske workshop-kursseja, eikä Kundaliini-Äänimalja kurssia). Suosittelemme ostamaan kertakortin paikanpäältä kun tulet haluamallesi tunnille tullessasi (muistathan ilmoittautua ennakkoon viimeistään 2h ennen tunnin alkua. Ennakkoilmoittautuminen koskaa vain kerta-/sarjakorttilaisia). Kertakortin saa myös verkokaupan kautta ostettua.


Studion ollessa avoinna pääset joogaamaan itsenäisesti veloituksetta. Jos kuitenkin kaipaat ohjausta niin ohjauksesta veloitetaan 5€/kerta (maksu paikanpäällä). Voit katsoa täältä miten olemme avoinna.


Kaikki kortit löytyvät verkkokaupastamme.


Kortit ovat henkilökohtaisia. Sarjakortit voimassa kaikilla ryhmätunneille (ei koske workshop-kursseja, eikä Kundaliini-Äänimalja kurssia). Sarjakorttien voimassaolo alkaa ensimmäisestä tunnista johon osallistut, kuitenkin viimeistään 1kk ostopäivästä. Kertakortti  sekä 3x sarjakortti voimassa kuukauden ostopäivästä. Kortteja voi ostaa paikanpäältä tai ylläolevista linkeistä. Paikanpäältä saat leimakortin. Kaikki kerta- ja sarjakorttilaisien ostajalle mahdollisuus liittyä Whatsapp ryhmään josta saat ajankohtaista tietoa ryhmätuntien tilanteesta. Pyydä liittymislinkin viestillä, sarjakortin ostovaiheessa saat myös linkin.Yksityistunti (yhdelle henkilölle, kaveriporukalle, polttariseurueelle, synttäriporukalle tms.) 

60-75 min 45 euroa

80-120 min 55 euroa 

(+ ystävä 5€/hlö) 


Yksityistunnit varattava ennakkoon, varausvaiheessa maksetaan 25% varausmaksu, loput maksetaan viimeistään paikanpäällä ennen tunnin alkua. Pidätämme oikeuden varausmaksuun mikäli perut osallistumisesi. Jos haluat lyhyemmän tai pidemmän yksityistunnin niin otathan yhteyttä niin keskustellaan yksityisemmin mitä toivot tunnilta. Jos kaipaatte muuta ohjelmaa joogan lisäksi tai joogan tilalle, niin varattavissa myös hoitoja. 

Yritysryhmille myös räätälöityjä tunteja sekä yrityssopimuksia. Lue lisää tästä. ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous.Workshop-kurssien hinnat ovat aina kurssikohtaisia ja niistä ilmoitetaan aina erikseen.Muista hyödyntää työnantajan tarjoama liikuntaetu! Meillä käy Edenred, Epassi, sekä Smartum.  Maksut onnistuu helposti sovelluksen kautta. Jos kuitenkin maksat paperiseteleillä perimme postitus-/käsittelykuluja vähintään 5€ (eli ylimääräisen liikuntasetelin).


Lapset/opiskelijat/eläkeläiset/työttömät/hoitovapaalla -10% (koskee jaksokurssit, kerta-/sarjakortteja). Otathan yhteyttä hyödyntääkseen alennuksen. Lasten, nuorten sekä vanhempi-lapsi ryhmissä (hinnoissa) huomioituna aleryhmä.


Perhekohtaiset (/Sisarus) alennukset

Kun perheestä kaksi henkilö ilmoittautuu kurssille/kursseille saat 10% alennuksen. Käytä verkkokaupan kassalla koodia: perhe2

Kun perheestä kolme henkilöä ilmoittautuu kurssille saat 13% alennuksen. Käytä verkkokaupan kassalla koodia: perhe3

Kun perheestä neljään henkilöä tai enemmän ilmoittautuu kurssille saat 15% alennuksen. Käytä verkkokaupan kassalla koodia: perhe4Unohtuiko oma matto? Ei hätää. Paikanpäältä niitä löytyy myös.

Mattovuokra 2€/kerta


 
Voit ostaa myös lahjakortin ja antaa vaikka lahjaksi esim synttärilahjaksi, valmistujaislahja, joululahja yms. 

Summat vaihtelee 10-100€. Jos haluat muulle summalle kuin mitä on tarjolla niin otathan yhteyttä.LASKULLE tai OSAMAKSU? Nyt mahdollisuus maksaa osamaksuna. Otathan rohkeasti yhteyttä niin sovitaan asiasta. Voit halutessa jo nyt verkkokaupan kautta ilmoittautua kurssille (tai vaihtoehtoisesti valita jokin sarjakortti vaihtoehdoista) käyttämällä verkkokaupan kassalla koodia: osamaksu jolloin maksat 25% ennakkomaksuna (toimii varausmaksuna jota ei palauteta jos peruutat). Ensimmäinen lasku lähetetään kun olet osallistunut ensimmäiselle tunnille. Lasku lähetetään automaattisesti yhdessä erässä (eli loput 75% + laskutuslisä 5€/lasku) tai yhdessä sovittuna erien määrästä. 


Peruutukset tulee tehdä viimeistään 12h ennen tuntien alkua. Sairastapauksissa peruutukset tehtävä viimeistään 4h ennen tunnin alkua (lähetäthän meille kuvan sairastodistuksesta), tämän jälkeen tulleista peruutuksista/peruuttamattomasta poisjäännistä veloitamme täyden hinnan (sarjakortin haltijat: yhden käynnin). Workshop-kursseille peruutukset tehtävä viimeistään 24h ennen kurssin alkua.


Kurssipaikan osto on sitova eikä ostettua tuotetta voi palauttaa. Jos estyt osallistumasta kurssille voit vaihtaa kurssin toiseen tai vaihtaa sarjakorttiin (maksat tällöin erotuksen). Jos osallistut kurssille (eli maksanut koko jakson) ja olet estynyt tietylle tunnille voit kerran osallistua jollekin toiselle ryhmätunnille korvataksesi kyseisen tunnin (jos on vapaita paikkoja). Ilmoita siitä hyvissä ajoin ennakkoon mikäli se on tiedossa, jotta voimme vapauttaa paikkasi seuraavalle.


Paikanpäältä löydät tarvittavat apuvälineet - bolsterit, viltit, vyöt, blokit/tiilet, pallot ja joogamatot (tuothan kuitenkin oman maton)


Mikäli koko jakso, kurssi tai tapahtuma peruuntuu Anandamayasta riippuvista syistä, palautetaan maksu kokonaan. Vaihtoehtoisesti korvataan tunti/kurssimaksu sopimuksen mukaan. 


Tarjoushinnat normaali hinnoista tuotteista. Ei koske jo alennettuja tuotteita ellei toisin mainita. Pidätämme oikeudet hinta- sekä aikataulu muutoksiin.


Hoitojen hinnat täältä.


Haluatko vuokrata joogasalin, hoitohuoneen tai koko tilan oman käyttöösi? Otathan yhteyttä ja pyydä tarjous.Ehot: Toimita vanha joogapassi tai täytetty sarjakortti ennen seuraavaa arvontapäivää niin olet mukana arvonnassa. Lunasta voittosi hyvissä ajoin ennen seuraavaa arvontapäivää. Jos palkintoa ei lunasteta kuukauden sisällä (kuitenkin ennen seuraavaa arvontapäivää) niin arvotaan uusi voittaja seuraavassa arvonnassa.  Sarjakortin voittaessa on ensimmäinen käynti oltava kuukauden sisällä jolloin lunastat voittosi.


Eikö sinulla ole joogapassia/sarjakorttia? Hanki omasi tästä.

Seuraavat arvontapäivät 

sekä palkinnot:


17.9.2023

5x Inbody mittaus + konsultaatio 

(arvo 75€)


15.10.2023

MyöhäisSyksyn joogapassi (arvo 225€)


19.11.2023

1 kk Neurosonic hoito (arvo 199€)


21.12.2023

(palkinto ilmoitetaan myöhemmin)


Inbody mittaus + konsultaatio

kertakäynti 25€/mittaus/hlö

5x sarjakortti 75€

2x sarjakortti 40€

Pelkkä Inbody mittaus 15€/mittaus/hlö 


Ryhmäalennus (sis. mittauksen sekä konsultaation)

2 hlö yht. 40€

3 hlö yht. 50€


Otathan yhteyttä ja kysy lisää. Varaa aika tästä. Maksulinkit yllä tai vaihtoehtoisesti myös paikanpäällä. Muista hyödyntää liikuntaseteli etusi.Muista hyödyntää etusi miellä! 

Otathan yhteyttä kun haluat käyttää liikuntaseteli etuasi jotta voidaan yhdistää maksun oikealle kurssille/tunnille. Ilmoita samalla mille tunnille osallistut.

Meillä käy myös Hieronta/Hyvinvointi edut.


Kaikki tuotteet löytyvät online kaupastamme: 

Anandamaya ShopMaksu onnistuu myös paikanpäällä studiolla. 

Meillä käy nämä maksukortti välineet: