Hinnasto

JAKSOKURSSIT (8 viikon jaksot)


60-70 min tunnit

128(á 16€/kerta)


75-90 min tunnit

136(á 17€/kerta)


95-120 min tunnit

144(á 18€/kerta)


Tunnit myydään kursseina, näin varmistat itsellesi paikan haluamallesi kurssille. Jos kurssille on vapaita paikkoja jäljellä, niin tunteja täydennetään sarja- sekä kertakortin haltijoille. Jaksossa 8 viikkoa. (Jaksokurssin aikana saattaa olla poikkeuksia tunneissa, niistä ilmoitettu erikseen verkkokaupassa tuntien kuvauksissa). Jakson aikana voit korvata yhden tunnin/kerran jos olet sairastunut/estynyt tietylle päivälle. Korvaava tunti pidettävä saman jakson aikana (lue lisää peruutusehdoista alla). Kun ilmoittaudut tietylle kurssille varaat itsellesi paikan kyseiselle tunnille koko jakson ajan.KORTTI VAIHTOEHDOT:

SARJAKORTIT:

Joogapassi (Voimassa jaksokohtaisesti) Osta korttisi tästä.

19824,75€/viikko)

Joogapassilla pääset osallistumaan kaikille Sofian pitämille ryhmätunneille rajattomasti (ei koske workshop-kursseja). Joogapassi voimassa jaksokohtaisesti.

10x kortti (voimassa 6kk) Osta korttisi tästä

205€ 20,50€/kerta)

10x sarjakortilla pääset osallistumaan kaikille ryhmätunneille (ei koske workshop-kursseja).


5x kortti (voimassa 3kk) Osta korttisi tästä.

105€ 21€/kerta)

5x sarjakortilla pääset osallistumaan kaikille ryhmätunneille (ei koske workshop-kursseja).


KERTAKORTIT (voimassa heti ostopäivästä yhden kuukauden)

60-70min 20€ Osta kortti tästä

75-90min 22Osta kortti tästä

95-120min 25Osta kortti tästä

Kertakortilla pääset osallistumaan kaikille 60-70/75-90/95-120 min ryhmätunneille (ei koske workshop-kursseja). Suosittelemme ostamaan kertakortin paikanpäältä kun tulet haluamallesi tunnille tullessasi (muistathan ilmoittautua ennakkoon viimeistään 2h ennen tunnin alkua. Ennakkoilmoittautuminen koskaa vain kerta-/sarjakorttilaisia). Kertakortin saa myös verkokaupan kautta ostettua.


Studion ollessa avoinna pääset joogaamaan itsenäisesti veloituksetta. Jos kuitenkin kaipaat ohjausta niin ohjauksesta veloitetaan 5€/kerta (maksu paikanpäällä). Voit katsoa täältä miten olemme avoinna.


Kaikki kortit löytyvät verkkokaupastamme.


Kortit ovat henkilökohtaisia. Sarjakortit voimassa kaikilla 60-120 min ryhmätunneille (ei koske workshop-kursseja). Sarjakorttien voimassaolo alkaa ensimmäisestä tunnista johon osallistut, kuitenkin viimeistään 1kk ostopäivästä. Kertakortti voimassa kuukauden ostopäivästä. Kortteja voi ostaa paikanpäältä tai ylläolevista linkeistä. Paikanpäältä saat leimakortin. Kaikki kerta- ja sarjakorttilaisien ostajalle mahdollisuus liittyä Whatsapp ryhmään josta saat heti tietää mille tunneille on tilaa. Pyydä liittymislinkin viestillä, sarjakortin ostovaiheessa saat myös linkin.Yksityistunti (yhdelle henkilölle, kaveriporukalle, polttariseurueelle, synttäriporukalle tms.)

60 min 50 euroa

75 min 60 euroa

90 min 70 euroa

(+ ystävä 5€/hlö)


Yksityistunnit varattava ennakkoon, varausvaiheessa maksetaan 25% varausmaksu, loput maksetaan viimeistään paikanpäällä ennen tunnin alkua. Pidätämme oikeuden varausmaksuun mikäli perut osallistumisesi. Jos haluat lyhyemmän tai pidemmän yksityistunnin niin otathan yhteyttä niin keskustellaan yksityisemmin mitä toivot tunnilta. Jos kaipaatte muuta ohjelmaa joogan lisäksi tai joogan tilalle, niin varattavissa myös hoitoja.


Workshop-kurssien hinnat ovat aina kurssikohtaisia ja niistä ilmoitetaan aina erikseen.Muista hyödyntää työnantajan tarjoama liikuntaetu! Meillä käy Eazybreak, Edenred, Epassi, sekä Smartum. Maksut onnistuu helposti liikuntasetelin sovelluksen kautta. Jos kuitenkin maksat paperiseteleillä perimme postitus-/käsittelykuluja vähintään 5€ (eli ylimääräisen 5€ liikuntasetelin).


Lapset/opiskelijat/eläkeläiset/työttömät/hoitovapaalla -10% (koskee jaksokurssit, kerta-/sarjakortteja). Otathan yhteyttä hyödyntääkseen alennuksen. Lasten, nuorten sekä vanhempi-lapsi ryhmissä (hinnoissa) huomioituna aleryhmä.


Perhekohtaiset alennukset (edellytyksenä että yhden kurssin oltava vähintään aikuisten kurssi.)

Kun ilmoittaudut kahteen kurssiin saat 10% alennuksen. Käytä verkkokaupan kassalla koodia: perhe1

Kun ilmoittaudut kolmeen kurssiin saat 12,5% alennuksen. Käytä verkkokaupan kassalla koodia: perhe2

Kun ilmoittaudut vähintään neljään kurssiin saat 15% alennuksen. Käytä verkkokaupan kassalla koodia: perhe3


Sisarkohtaiset alennukset

Kun ilmoitat omat lapset mille tahansa lasten/nuorten kursseille saat -10% . Sisarukset saavat osallistua eri kursseille. Käytä verkkokaupan kassalla koodia: sisarusUnohtuiko oma matto? Ei hätää. Paikanpäältä niitä löytyy myös.

Mattovuokra 2€/kertaVoit ostaa myös
lahjakortin ja antaa vaikka lahjaksi esim synttärilahjaksi, valmistujaislahja, joululahja yms.

Summat vaihtelee 10-100€. Jos haluat muulle summalle kuin mitä on tarjolla niin otathan yhteyttä.


LASKULLE tai OSAMAKSU? Nyt mahdollisuus maksaa osamaksuna. Otathan rohkeasti yhteyttä niin sovitaan asiasta. Voit halutessa jo nyt verkkokaupan kautta ilmoittautua kurssille (tai vaihtoehtoisesti valita jokin sarjakortti vaihtoehdoista) käyttämällä verkkokaupan kassalla koodia: osamaksu jolloin maksat 25% ennakkomaksuna (toimii varausmaksuna jota ei palauteta jos peruutat). Ensimmäinen lasku lähetetään kun olet osallistunut ensimmäiselle tunnille. Lasku lähetetään automaattisesti yhdessä erässä (eli loput 75% + laskutuslisä 5€/lasku) tai yhdessä sovittuna erien määrästä.


Peruutukset tulee tehdä viimeistään 12h ennen tuntien alkua. Sairastapauksissa peruutukset tehtävä viimeistään 4h ennen tunnin alkua (lähetäthän meille kuvan sairastodistuksesta), tämän jälkeen tulleista peruutuksista/peruuttamattomasta poisjäännistä veloitamme täyden hinnan (sarjakortin haltijat: yhden käynnin). Workshop-kursseille peruutukset tehtävä viimeistään 24h ennen kurssin alkua.


Kurssipaikan osto on sitova eikä ostettua tuotetta voi palauttaa. Jos estyt osallistumasta kurssille voit vaihtaa kurssin toiseen tai vaihtaa sarjakorttiin (maksat tällöin erotuksen). Jos osallistut kurssille (eli maksanut koko jakson) ja olet estynyt tietylle tunnille voit kerran osallistua jollekin toiselle ryhmätunnille korvataksesi kyseisen tunnin (jos on vapaita paikkoja). Ilmoita siitä hyvissä ajoin ennakkoon mikäli se on tiedossa, jotta voimme vapauttaa paikkasi seuraavalle.


Paikanpäältä löydät tarvittavat apuvälineet - bolsterit, viltit, vyöt, blokit/tiilet, pallot ja joogamatot (tuothan kuitenkin oman maton).


Mikäli koko jakso, kurssi tai tapahtuma peruuntuu Anandamayasta riippuvista syistä, palautetaan maksu kokonaan. Vaihtoehtoisesti korvataan tunti/kurssimaksu sopimuksen mukaan.


Tarjoushinnat normaali hinnoista. Ei koske jo alennettuja tuotteita.Pidätämme oikeudet hinta- sekä aikataulu muutoksiin.


Hoitojen hinnat täältä.


Haluatko vuokrata joogasalin, hoitohuoneen tai koko tilan oman käyttöösi? Otathan yhteyttä ja pyydä tarjous.

Inbody mittaus + konsultaatio

kertakäynti 25€/mittaus/hlö

5x sarjakortti 75€

2x sarjakortti 40€

Pelkkä Inbody mittaus 15€/mittaus/hlö


Ryhmäalennus (sis. mittauksen sekä konsultaation)

2 hlö yht. 40€

3 hlö yht. 50€


Otathan yhteyttä ja kysy lisää. Varaa aika tästä. Maksulinkit yllä tai vaihtoehtoisesti myös paikanpäällä. Muista hyödyntää liikuntaseteli etusi.Muista hyödyntää etusi miellä!

Otathan yhteyttä kun haluat käyttää liikuntaseteli etuasi jotta voidaan yhdistää maksun oikealle kurssille/tunnille. Ilmoita samalla mille tunnille osallistut.

Meillä käy myös Hieronta/Hyvinvointi edut.


Kaikki tuotteet löytyvät online kaupastamme:

Anandamaya ShopMaksu onnistuu myös paikanpäällä studiolla.

Meillä käy nämä maksukortti välineet: